hahahahaaaaaa snaaaaart!!!!!!

OOOiiiiih! Snart åker vi! Snart åker vi! Ahahahahahhahaahahhaaaaaaaaaaa! *skrattar hysteriskt* 
Jag är alldeles lyyycklig!
Kl 12 imörn! Jääääj! *hoppahoppahoppa*
Fantastiskt.
Kan knappt tro att vi verkligen ska komma iväg å se Slipknot på RIKTIGT.... Men med vår tur så blir vi väl sjuk, bilen pajjar, det blir blixthalka, vi åker vilse, det blir inställt eller nåt lika skojj...
Nejdå!
Klart det blir av! Jahaaaadå! *Nickar frenetiskt*
Meeen, då till mitt problem.
Vad i hela världen ska man ha på sig?? Jag är ju far away from the sväng nuförtiden... jag är ju morsa, hundägare, hästägare och faktiskt fru ju!

Jag slirar mest runt i mysisar å t-shirt... Alla jeans är trasiga, dessutom tycks de ha krympt liiite under tiden de legat i garderoben medans jag var gravid...*harkel*
Alternativen jag har nu är 3 för stunden:

1. Bleksvarta slitna jeans, nån frän t-shirt, svart munkjacka, skinnjackan och sjalen/halsduken, lila Doc Martens el svarta adidasdojjsen

2. Svart kjol,  tröja, svarta strumpbyxor, skinnjackan å sjalen, höga Get a Gripkängorna med spännen.

3. Naken, med skinnjacka och kängor. Malin var liiite tveksam till detta tror jag *fnissa*
Fördelen med det alternativet är ju då att vi förmodligen kommer vara all alone på Hovet tillsammans med Slipknot, så då kan vi stå längst fram utan att trängas till döds! Om de klarar av att spela då förståss.... de kan ju iofs drabbas av kraftigt illamående och tvingas ställa in, eller tvingas till livslång terapi eller liknande....
Nja, det blir nog kläder iallafall!
Jobbigt det här, inte som förr på den gamla goda tiden när jag å Malla var hårdast istan....*HARKEL, HOST*
Nu måste man ju anstränga sig för att kunna visa sig bland folk utan att se ut som morsan utan smink med mysisar och tovigt hår... HUVVA!

JAG ÄR KISSNÖDIG! Vänta lite.
Pjoh, sådär, tillbaka igen. Vet ni, att när man dricker en massa vatten och pulverdrinkar så blir man muchos kissnödig? Jag har vart säkert 20 ggr idag, och jag överdriver inte! Jag blir galen! Inatt fick jag kliva upp 2 ggr, ändå höll jag på att spricka när jag vaknade imorse.
Iallafall så går det bra med dieten, det har ju iofs bara gått 2 dgr men iaf. Idag började jag fantisera om mat och godis, men det är ju bara för att jag VET att jag inte FÅR äta, inte för att jag är hungrig. Det är jag faktiskt inte, bara sugen.
Har ätit frukt istället. Sen till middag igår och idag har jag ätit sallad med gurka, tomat, svamp, tonfisk, avokado och lite curryris.

 Såååå gott! Benny gillar inte tonfisk, så vi äter typ aldrig det men nu passar jag på =)
Men som sagt imorn blir det nog en Maxburgare hoppas jag på iaf, annars tänker jag hota med...med...att då äter jag upp allt småplock som blommor och sånt i Mallas scraprum! Moahahahahaaaaa, aj äm såo iiiiviiil!
Äh, klart jag får med Malla på Mäx gadd dämmit.


Idag har jag å Fisen vart till Bettan och Engla på visit. Jag chansade på att få igång Pickupen, ville inte gå idag, hade ingen ork alls. Men var inställd på prom iaf. Men tjohejsan va fint det gick, den startade! Lyckan var fullständig.
Engla var otroligt mammig idag och grinade en hel del.... ;-) Cornelia har samma syndrom, fast mest hemma bara.
För en gångs skull sov de samtidigt idag, halv12 till halv2. Perfekt, helt ensamma och nöjda mammor framför tvn i luuuuugn och ro... aaaaaahhhh....
Ikväll jobbar Benny, så jag är ensam med unge och hundar. cornelia badade efter jag diskat ikväll, sen somnade hon vid kvart i 8 efter en hel del gnäll och grin under kvällen. Har kollat på SOS Familj och Desperate Housewives utan störningar, så skönt. Hoppas hon sover inatt nu åxå.
Imorn ska vi hela familjen på Öppna Fsk vid 9tiden, sen lämnar de av mig hos Malin vid 11-halv12.
Benny och Cornelia skulle åka ut till Farmor och Farfar över dan, sen till Malins Daniel och Max och umgås på kvällen. Ensamma papporna =)
Vi får väl se när vi kommer hem på natta....

Igår var Nelis mormor här medan jag åkte till stallet med vovvarna. Jag hade en helt underbar ridtur med Storen, han var på fint humör och var supertrevlig att rida och arbeta. Fina galopper och samarbetsvillig. Härligt! *myser*
Man får hoppas att Camilla lånar ut honom ibland så jag får rida sen när hon tagit över från 1 dec...=)

Näe, nu ska jag titta om det är nåt att se på tvn, ha en trevlig kväll ni som är vakna!


Rutchkanehärskaren:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0