semester

Jaha, nu är vi hemma igen från semestern. Vi kom hem kl 23 igår kväll, efter en lång bilresa på 10 timmar...
Farmor Lilly har fyllt 80 år, det firade vi med kalas med alla hennes 7 barn, 22 barnbarn, 13 barnbarnsbarn, 4 syskon och alla respektive! mycket folk blev det... =)
Tyvärr blev hon sjuk dagen innan, så Bennys syster Jeanette och kusinen Jessika åkte in till sjukhuset. De var där från kl 13 till kl 21. Men ingen visste vad det var för fel, så de skickade hem henne...På söndagen blev hon så dålig att vi fick ringa ambulansen. Benny och jag åkte med in och var där hela kvällen, och de lade in henne. Hon hade en allvarlig infektion i kroppen, vätska i kroppen, nedsatt funktion i njurarna och så var hjärtat i mindre bra form. När vi var in igen på måndagen mådde hon lite bättre, hade fått antibiotika och tappats på vätska. Men hon blir kvar ett tag till, mer prover ska tas och så. De sa att hon inte skulle ha skrivits ut alls på fredagen! Jäkla cykelverkstad!
Så vi stannade inte längre än till tisdag, ingen ide när inte farmor är hemma ändå, och vi vet ju inte när hon får komma hem i första taget. Vi städade huset, tvättade, vattnade blommor och bytte rent i sängen så det är rent och snyggt när hon får komma hem igen.
Stackars Lilly, hoppas det blir bra snart.

På måndagen efter vi vart in och hälsat på Lilly i Eksjö så åkte jag och Jeanette iväg och shoppade i Vetlanda, skulle till Ullared egentligen men det blev så sent så vi skippade det. I Vetlanda har de nåt som heter Karlssons, samma ägare som Ullared men mkt mindre. Fyndade massor, så vi var nöjda iaf! Vi handlade åxå på Familyhouse i Eksjö, massor med fina och billiga barnkläder. Superkul!

Inatt har vi sovit som stockar, vaknade halv10 imorse! skönt att få sova ut när man åkt långt.
Lade in räkningarna, och när vi fick Bennys lönespec med posten fick vi lite panik.... vi går jämnt upp denna månad.....! I stort sett inga pengar över alls efter allt är betalt, tur att jag köpte födelsedagspresenter till nelis på shoppingturen. Vi hade inga mängder av räkningar heller, men en pissdålig lön fick vi. Jag har ju vart sjuk och har VABat, Benny har varit föräldraledig och ersättningen för det är under all kritik. Inte ens hälfen av det som dragits från lönen får han tillbaka från FK.  
Idag ska vi åka och handla mat och blöjor för det sista av pengarna som är kvar innan lönen, känns jättekul att veta vad som väntar.
Livet på en pinne för familjen Sundeborn!
Men nästa månad blir det bra igen, så vi får ta en dag i taget denna månad. Man blir ju deprimerad för mindre....
Näe, nu ska jag ta och packa upp innna vi åker å handlar.


Ha en bra dag ni andra!



Kommentarer
janet

jag har en utmaning till dig på min blogg!

2009-09-27 @ 20:35:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0