sovit hela natten IGEN!

Ja, nu är det väl rekord...nästan hela veckan har hon sovit som en pärla. Inte igår natt, då var det upp å ner 32421 gånger... Inatt var jag upp kl tolv en snabbis, å sen inget mer förrän kl 6 då hon var hungrig. Gjorde ersättning å efter hon ätit sov vi till halv9!
Det är så skönt, äntligen!
Å inte har vi ändrat nåt heller, hon har fått en snuttefilt iofs, å så har hon lärt sig iaf i vaket tillstånd att stoppa in nappen själv. Hon har börjat somna i min famn igen då det börjar ta för lång tid att somna när jag ligger bredvid.
Nu är man så van att vakna tusen gånger så jag måste titta på babymonitorn hela tiin å se så hon lever å andas...
Så här söt å glad är hon på mornarna:
image116
image117

Finns det nåt sötare i hela universum??

Idag har vi bakat en kladdkaka å varit till Malin å Max, vi åt pizzalunch å kollade vampyrfilm.
Idag lekte faktiskt småfisarna lite tillsammans, jag fick naturligtvis inga bilder själv då, men malin tog massa så de läggs nog upp på www.majamelon.blogg.se.
Vid kvart i sex kom mamma å Bosse, jag skulle skjutsa dom till skottsunds golfbana på middag.
Fick köra mammas audi, lycka! Fantastiskt å köra en pigg bil med turbo...kör lagligt nästan hela tiiin! ehheee....
Sen e det Bennys tur å köra å hämta inatt.
Fisen har just somnat, till ljudet av den fina å framförallt sofistikerade filmen Jackass....
Nu ligger hon i sin säng med snutten å nallen, sussar så sött.
Skönt med lite egen tid på kvällen!

Igår var jag å red medans Benny lagade bilen, mamma passade Cornelis som vanligt.
Det blev en sååå mysig ridtur i sommarvärmen, red med Gussie å hennes Macke. Det blir lugnt när vi rider eftersom vi inte kan hålla nåt tempo. Macke är travhäst på riktigt å vill gärna tävla, å tom Storen blir tävlingssugen. Så vi strosar mest å nån kortare trav bara. Det märks att det börjar bli varmt nu, Storen är en lugn filbunke som man bara åker med på. Annars har han ju vari lite stollig nu på senare tid, han går ju ganska hårt nu å då blir han pigg när han är i kondition. skönt att lugnet är tillbaka!
Förresten, min stackars halvfodervärd åkte i backen på senaste hoppträningen å drog av ledbandet i ena foten....! huvva stackirs Camilla, det blir ingen ridning på ett tag nu. Men lite tajmat var det, det är ju betesdags om ett par veckor. Tur!
Så nu blir det lite nertrappning för storen, jag hinner ju in te rida mer än typ 3 ggr i veckan iaf.
Nu på söndag ska jag träna för instruktören Camilla rider för, det ska bli kul, å förmodligen får jag jobba arselet av mig flera gånger om! =)

Imorn ska vi till Malin, Max å Daniel, Benny ska hjälpa Danne å städa garaget så de kan få in bilen där...=)
Tur att jag å Malla måste passa barna så vi kan ju inte hjälpa till tyvärr... Synd! *harkel*
Sen blir det grillning, Malla å jag ska gå promenad med fisarna å kolla på en till varulvsfilm om vi hinner, jäääj!

Avslutar med lite bilder på gårdagkvällens badnymf:
   

Ha en bra Fredagkväll!

dagen mitt i veckan

Inatt har Cornelia sovit hela natten IGEN! 2a el 3e i rad, jag är i lätt chocktillstånd så jag vet inte riktigt.... =)
Har bara vart upp ca 2 ggr , men hon hade tystnat redan innan jag kom in i hennes rum... skönt!

Idag var det dags för lunch med några av mammorna från BVCgruppen, så jag åkte å hämtade Bettan å Engla och så for vi till Birsta.
Vi var i god tid så vi hann gå på HM där jag fyndade 2 luvtröjor å 2 t-shirtar till Cornelis:
image108

image109

Å så var vi in en snabbis på Lindex åxå, var tvungen att handla lite där åxå....
image110

Men det blev inte så mycket pengar, luvtröjorna var det 2 för 1 å på lindex var det 3 för 2.
Köpte ett par jättefina strumpbyxor på HM åxå, men när jag kom hem hade ju hon i kassan glömt att ta bort larmgrejen. Den kan man inte ta bort själv så jag måste åka in imorn igen å få det gjort... *ynf*
Vi hittade de andra å gick på Charm för en välbehövlig lunch, å som vanligt får ju småtrollen gå före våra egna hungerkänslor =)
Höll på att få ett smärre anfall innan jag äntligen fick mina efterlängtade kycklingenchiladas!
Skönt att alla 4 bebbarna somnade samtidigt så vi fick äta å surra i lugn å ro, ovanligt!

När vi skulle fara hem igen var jag ju tvungen att sprinta in på car-theme (biltema *ååå va jag e rooolig!*) å handla framhjulslager. Jag sa att jag skulle ha till en volvo 855 -94 ett framhjulslager. Han undrade om det var 4 el 5 bults... Ehhe, jaaa tyckte jag. VA? ge mig regnr så kollar jag i datorn sa han... pjoh, han fick det, jaha 4bults var det. Gräjtans, jag betalade å for hem.
Benny kom hem å hämtade bilen, efter nån timme kmmer han hem å fräser att det är feeeeel hjullager för jävulen.... Men jag har inte gjort fel iaf! Moahahahahahaaaaaaa! så nu ska tema-göbben få höra imorn....lura mig sådär... å då är jag inte blond heller! =)

Crnelia har vart jättetrött ikväll, men våga vägra sova var hennes måtto. Hon tog ut sina aggressioner på Pippi istället:


Nu ska jag äta glass å hoppa i säng!
Sleep tight and don´t let the bedbugs bite!

Modiga Piri, dagisbesök å en tröttis

Igår var jag till stallet som vanligt när mamma kom å barnvaktade. Tog med vovvarna så de fick vara ute lite. Jag brukar lämna dom i stallet medans jag rider, eftersom Poppins brukar drabbas av nån mystisk knäppmani som gör att hon bara måste skälla som en rabiessmittad Cujohund så fort man inte galopperar.... Detta kombinerat med att hon springer som Professor Baltasar(balt, balt, baltasaar...baltasaaaaar!) framotibax mitt framför hästen gör att jag inte sååå gärna tar henne med på ridtur....=)
Men jag tänkte att det kanske gått över, hon har inte fått följa med på något år, å jag ville se hur Piri skulle bete sig. Gussie som jag red med hade sin terrier med sig åxå, så tänkte att det skulle gå bra.
Vi satte upp å så red vi, Poppi blev lite snopen då hon fick följa, såg nästan skamsen ut å gick typ 10 meter bakom med låg svans.
Piri hängde med fint vid sidan eller bakom, Storen har nog inte fattat att hon är en hund eftersom han inte försökte stampa å bita henne...!
Vi red ner mot bäcken, Poppins älskar vatten så det var inga problem att gå över.
Piri har aldrig varit i vatten, så hon fick lite jobbigt.  Vattennivån är så låg så hon skulle bottna iaf, å tillslut kom det en liten känguruvovva studsande genom vattnet så det skvätte! Sååå duktig! Hon vågade till slut lilla modiga skrutthunden som växte en halvmeter tror jag, å vi fortsatte turen, Å efter ca 10 min var Cujo tillbaka i Poppins päls.... Attans! Men hon var lättare att handskas med den här gången, men någon nästa blir det INTE! Piri får följa med men inte gammtanta.
Jaja, iallafall förflöt det utan större problem, trevligt var det. Trötta hundar kan man säga, de knoppade in omgående i soffan när vi kom hem igen!
Lämnade dom till extrahusse på kvällen, de ska åka till Duved på semester i 2 veckor å springa fritt på fjällen med andra vovvar, härligt!

Idag har jag å Bettan vart å hälsat på Robäckens Förskola med våra småfisar. Det är ju dags att välja dagis för Cornelia, hon ska börja i december troligen.
Vill inskola klart innan jag börjar plugga i januari.
Det var trevlig personal å lugna fina barn, fin gård å bra upplägg på verksamheten. Nackdelen är att det var slitet och att barnen sover inne. Jag vill gärna ha henne ute i vagn under vilan, gillar inte innevila.
På fredag ska vi på Lillhällom och titta, där sover barnen ute iaf. Ska åxå ringa till den sista förskolan, Härmsta, och boka ett besök. Den ligger närmast så det vore behändigt!
Efter besöket gick vi bort till pizzerian å åt lunch, det blidde en kycklingrulle, gött!
Resten av dan har Cornelia mest sovit och bajsat...=) hon har vart jättetrött, vaknat å bajsat å vart jättegnällig tills hon somnat om igen. Jag har städat å diskat, Cornelia hade en vakenstund å fick vara med i bärselen. Försökte sätta ner henne men hon blev hysterisk så hon fick hänga med istället.
Benny har jobbat över och sen bytte han däck på min bil....inte alls försent =)
Det visade sig att jag måste åka på biltema å handla framhjulslager PRONTO imorn... lätt utslitet! Oj då.
Nu ska vi äntligen äta midda, mackisar å körv.

Pyjamastrollet
image107

tack å gonatt!

Mammaträff, sur domare och en stor liten bebis!

Den förra veckan har jag inte haft tid att blogga. Hela tiden när jag satt mig är det antingen Cornelia som kallar eller så är det telefonen.... Suck!
Men veckan förflöt i stort sett som vanligt.
Vi hade mammaträff i tisdags hos Bettan, med massa gott fika! Jag bakade kladdkaka som vanligt, den var poppis som vanligt...=)
Kul att det blev lite fler, oftast e d ju bara jag å Bettan å ev Malin. Nu var det 2 mammor till, så det blev mycket prat om allt å inget.
Cornelia tillbringade störsat tiden med att sova, var med en halvtimme typ =)
Så har hon faktiskt sovit hela natten 2 ggr den här veckan, fantastiskt! Men det var en övergående lycka som vanligt....
Resterande nätter får jag springa upp å ner upp å ner ur sängen.

Onsdag var vi till Max å Malin å tittade på en till varulvsfilm, Skinwalkers. Den var iiinte så bra, nä.
Vi fikade lite gott, man måste det när man tittar film faktiskt!

Torsdag var Fisungen och jag till BVC för väg å mät, 7480 tung och 67 lång. Vi har fått en pyssling till bebbe!
Men hon äter som en häst å bajsar som en åxå.....=)  Å hon sover ju faktiskt som en åxå, dom sover bara nån timme i sträck. Om dom ligger för länge på samma sida så stoppas blodet där, och de får skador. Tror Cornelia går stenhårt på den linjen åxå. HMMM!
Sen for vi å lämnade Piriplutten till Monica för lite träning inför utställningen på lördagen.
På kvällen kom min gamla jobbarkompis Kajsa och klippte håret å hjälpte mig att färga, sååå skönt! Å snyyygg blidde jag....ehrm...allt är ju relativt =)

Fredagen så var jag å en gammal kompis å handlade mat. Trevligt å umgås, det har alltid varit ofta, men nu pluggar hon så det blir inte mycket nuförtiden...=(
Vi for åxå till sidsjön till ett tälle där de säljer Klass hundfoder, där det tillverkas. Har börjat ge vovvarna det å det är så smmmasskeeeens! Tycker dom alltså.
Det är ett jättebra foder, å Piri har varit så kräsen med maten så jag är glad att det duger iaf.
Kvällen blev lugn framför tvn med kärleken och bebis.

Lördag, Dagen D! Dags för Piris första Officiella utställning. Mötte upp henne å Monica på plats i Nordichallen, hade Cornelia med då pappa skulle köra traktor på alnö.
image106

Cornelia är fantastisk att ha med sig bland folk, hon är så nöjd och glad hela tiden! I 5 timmar var vi borta å hon var snäll hela tiden! Åt, sov och tittade på vovvar med människor.
Hon laddade iofs innan med en tupplur i köket medan jag diskade:
image99

Så var det dags för Piri att gå in i ringen.... Å hon var så duktig! Lite studs blev det , men det är ju så kul tycker hon. Nästan hela tiden travade hon så fint så fint, å ställde sig jättebra. Blev så stolt i mammahjärtat ( jag vet att hon är en vovve, men mina vovvar e mina bebisar åxå!) å fick några fina foton.
Så var det bordet med tandvisning....Gick så bra sist i timrå, men nu blev hon så rädd för fru surdomare så det gick inte. Försökte förtvivlat komma från bordet och ormade sig rejält...stackarn! Hon viftade så glatt på svansen först... =(
Så kritiken sved ordentligt, min hund var bara skrutt i stort sett...:

Aggressiv.
Fem. tik av bra strl.Tillräckl benst.
Bra prop. För smal underkäke. Hörntänder sitter på fel plats.
Önskas högre manke, bra bakdel.
Stora bröstmärken,obalanserade frambensrörelser.
0:a

Ingen av Monicas hundar fick bra kritik, vilket är mkt ovanligt!
Så min glada hund är aggressiv... fast hon inte morrade eller bet, inte ens markerade! Bara försökte komma därifrån bordet. Jaja, den domaren ställer vi INTE för nå mera! Min fina vovva är vacker å kan gå jättefint, så det så:
image100
Titta på mig vad jag går fint!
image101
Trava trava trava
image102
Häpp! Ge mig gottat då!
image103
Vackraste
image104
Jag kan stå fiint!
image105
Hjäääälp!

Så det var synd att det blidde så, vi har en chans kvar om vi får en till 0:a, men får vi 3 0:or får vi inte ställa mer.
Det kvittar egentligen för mig, det ar samma goa vovva som jag åker hem med som jag åkte dit med! Det kan inga domare i världen ta ifrån oss, å det är ju bara titta på bilderna så ser man ju hur fin hon är.... =)

Vi åkte och hämtade Poppins hos extrahusse efter utställningen, så åkte vi till Djurmagasinet för att skämma bort oss lite... Piri fick en supersnygg ny sele med camomönster och Poppins fick ett nytt läderhalsband som matchar läderkopplet. Så nu är de så snygga minsann! Piri hade åxå fått ett jättefint rött halsband med en benberlock på av monica, Tack för det!
På kvällen åkte vi till ett par kompisar i Töva för att grilla, och titta på deras nya underverk till bebis. Lilltrollet var så sött, 1 månad gammal å nästan lika stor som Cornelisen! Det skiljer 0,6 mm på fötterna och bara ett par cm på längden... som sagt, vi har en pyssling! =)
Sen åt vi goooott grillat, smaskens! Hundarna lekte å trivdes ute, dom har en rottweilertik som växt upp med Poppins så det var kul att de fick umgås. nyttigt för Piri som är lite feg för andra hundar. Men Tekla gick det bra med, kanske för att hon ser ut som Poppins?
Sen var det dags för Melodifestivalen, jag å Jeanette laddade upp med chips, godis å dricka, bebisar å hundar i soffan medans Benny å Jocke drack vuxendricka å snackade skit i deras myshörna....!
Å det gick ju jättebra för Sverige...NOT!
Vi kom hem vid 01 å Cornelia fick somna med oss, mysigt! Jättemysigt var det inte när hon vaknade 0630.... Tur att det var Morsdag så pappa gick upp å jag sick sova vidare!!
0830 tyckte jag det var lagom att gå upp =)
Badade med Fisen och sen tog jag med henne å hundarna å åkte till stallet. Camilla skulle träna dressyr så vi tittade på träningen i varma solen.
Jag å Cornelia satt å fikade lite, Poppins gick ner i ån å badade innan hon kom upp och rullade sig i sanden å gick till bilen å la sig.... Piri strosade å låg med oss å tittade på hästarna innan hon gjorde Pops sällskap i bilen...=)

Sen var det dags att fara till Bennys föräldrar för Morsdagslunch med tårta efter, Gottigt! Cornelia räjsade runt i gåstolen som vanligt å rev halva köket.
Sen for vi ut till Mamma å Bosse för Morsdagsmiddag med paj efter.... Smaskigt!
Bra med såna där dagar, så vi får frossa ordentligt =)
Av Cornelia fick jag förresten en ny parfym, nya PUMA. Luktar jättegott! Tack för den!

Just nu ligger fisan och sover, det har inte vart nån bra natt. Svår att söva igår och har sprungit upp å ner som vanligt. Från kl 02 har hon sovit någorlunda. Nu när jag kom hem efter utsläppet av hästarna så fick jag gå in å stoppa i nappen 2 ggr igen.
Får se hur länge hon sover nu då.

Ingen ide att jag går  lägger mig, nu så jag får plocka lite å kanske tvätta.

Ha en bra dag!

STÄDARTAG

Idag är jag liiiite trött faktiskt. Har som vanligt tillbringat natten med att stoppa in napp och vända på bortbytingen. Vi skulle titta på film igår kväll, och ca var10 minut fick jag springa in till trollet. Vi lade oss vid 23, och fram till halv4 var jag faktiskt bara upp 3 ggr. Då fick hon flytta in till vår säng igen...=)
Åkte till stallet å släppte ut bestarna som vanligt vid halv5, å kallt var det, 2 minusgrader! HURV.
När jag kom hem så tog jag tag i städningen som blivit lätt lidande på sistone, var riktigt seriös och dammtorkade överallt så man slipper bli attackerad av dammdinosaurierna när man går förbi inredningen... Sen såg jag att våra gröna växter hade antagit en något matt ton, mera åt gråvitt lite luddigt liksom. Ehee...
Gav allihopa ett bad och vojla! fina gröna växter som andas, kändes mycket friskare i luften direkt! =)
Medan jag slet och svettades såg det ut såhär i sovrummet:
image96
Ska det vara så? Ynfh, tycker det är lite väl orättvist.... slöfisar!


Tvättade gjorde jag åxå, städade badrummet, hängde tvätt, å var massivt duktig helt enkelt.
Tog en paus vid kvart över sju då solstrålen vaknade, så då blidde det blöjbyte å flaska med lite mys innan vi gick upp.
Cornelia hjälpte till å städa hon åxå genom att fördela sina leksaker över golvet på olika platser i lägenheten, fixade sängen genom att rycka i lakanet medan jag bäddade, å ruskade den stora blomman på golvet i sovrummet. Jag sa AJAJ med arg grimas å bestämd röst, Cornelia skrattade glatt å ruskade vidare. SUCK!
Sen var det dags för gröt innan vi klädde på oss för att gå med Acke å Cosse, men det visade sig att deras matte var ledig, så vi gick å kastade lite sopor istället.
Sen kom mormor till Cornelias stora lycka och jag for till stallet. Fick en mycket trevlig ridtur med en av stallkompisarna, och hundarna fick vara i stallet å busa.
När jag kom hem igen hade mamma hängt tvätt å diskat, för hon är världens bästaste!!
Hon är så bästast så Cornelia fick ett par toppsnygga svarta Labanbrallers igår på 7månadersdagen.
Inte nog med det, hon fick även en ny Guns N Rosesbody med fränt tryck, å ett par Labansockar å ett par vita sockar.
Här syns lite av brallan:
image97
 TACK! Dom är inte billiga, så det är så kul att vi kan få dem när man tycker det är lite dyrt att handla själv.
Mamma fyllde år igår åxå, vi köpte Takidaskivan å hennes favvogodis brända mandlar med sånt där rosa grjs utanpå, lycklig blev hon!
Min snälla Malin hade åxå scrappat ett jättefint kort som hon fick.
Bild på det finns i Malins blogg (majamelon.blogg.se), ett fint med glitter å 54 tryckt.

Ikväll har vi tagit det lugnt, vi bytte bilbarnstol i volvon. Vi har haft en Acta Graco, men den satt hon så illa i, så vi bytte till en som vi hyrt av IF, en nyaste modellen av Britax. Satt som en smäck! Enad problemet är att det är ett helt företag att ta ur å sätta i den så den får sitta där den sitter. Var och lämnade hundarna till extrahusse och sen var vi å köpte mat på Biteline. Gick en liten prom på stan medan vi väntade på maten. Mysigt i kvällssolen!
Gott med mat efter en hård dag, Cornelia satt å tokade sig i soffan medan vi åt, kolla frisyren!
image98

Kan man annat än skratta åt galningen....

nä, nu ska jag ta å krypa ner, imorn ska vi till Bettan å Engla å träffa de andra mammorna i föräldragruppen, det blir nog trevligt.


Sov gott å dröm glada saker!

Födelsedagar!

Igår var vi till min farmor som fyllde 80 bast. Där bjöds det på smörgåstårta som var mighty goood! Vart vungen att bara ta liiite till.... Sen var det kakor i massor och dessutom tårta...Sockerchocken var ett faktum!
Cornelia fick smaka lite smörgåstårta hon åxå, de var smaskens!
Konstigt barn, vattenmelon gick inte som är sött å gott, men smörgåstårta det går bra det...
Så här fina var tårtorna:
image88
Bilderna är tagna på någon av hennes utlandsresor, tror att det var Bulgarien.
På den högra dricker hon tequila! Hihi, hejja farmor! =)

Cornelia var en snäll pingla hela kvällen, och var finklädd dagen till ära:
image89
Så kul är det att vara med morfar och gammelfarmor...=)

Min kusin Linda har en pojke som är en månad äldre än Cornelia, han har precis börjat gå..! Å min lillfisa har inte ens förstått hur man gör för att ställa sig på knä =)
Men busa tillsammans kan man gör iaf:
image91

Vi åkte hem vid halvtio, Cornelia hann med en liten tupplur innan dess. Då åkte vi till stallet å släppte in pållarna, jag hade fått dricka vin så Benny fick vackert skjutsa! =)

Sen var jag toktrött så jag kröp ner redan vid 23, å så har jag fått springa lite hela natten eftersom Cornelia tycker det är dumt att sova.
Benny var snäll å klev upp imorse med fisen å åt gröt å grjade så jag fick sova lite till. Skööööönt!

Igår så fick han tokrycket och gjorde ren ugnen, gissa vem som skulle hjälpa?image92

image93

image94

image95

Så söta dom är =)

Inte blidde det nån utställning för Piriplutt igår heller, Monica åkte på magsjuka så jag fick åka å hämta hem hundingen igen.

Nu ska vi ut till mamma som fyller år idag, å äta mat å tåååårta igen! Min mormor å hennes gubbe är där åxå så Cornelia lär få maaaassor av uppmärksamhet som vanligt.
Ha det gött så
länge

lite nya bilders

Har det blivit idag.
Bettan och Engla var på besök några timmar, å man måste ju ta bilder på sötingarna!

image84

Varghundarna har åxå vart här idag, vi gick en prom till konsum med finbesöket å handlade lite fika.
Vi köpte första vattenmelonen för året, såååå GOTT! På sommaren kan jag leva på vattenmelon, jordgubbar och glass =)
Cornelia fick smaka åxå, det slutade med en kastspya över hela lekfilten och fårskinnsfällen.... härligt! Upp kom lunchen och lite majskrokar åxå. Fantastiskt.
image87

Inatt har Cornelia sovit i sin säng igen, jag lyfte över henne när jag lade mig vid 23, sen sov hon till 03.13 å då fick hon komma in. Hungrig som en varg var hon, så det var bara att fixa käk. Stackars papsen hade vart å jobbat å kom hem kl 02 så han var inte piggast...;)
Eftersom Lillan inte somnade förrän 04 så tyckte jag inte det var nån ide att vänta, så jag for till stallet då.
Hästarna var vakna så det gick ju bra!
Släppte ut nya damen först å sen min gubbe, slutade med att hon jagade honom ner! Hihi, han fick det inte lätt...=) När jag for stod Jasmine själv vid den stora höbalen och 3 sura gubbar vid den lilla.... Inte en chans att nån fick komma å äta med henne!

Har pratat med komvux idag om pluggandet till hösten, men det vart inget av. Jag måste vänta till våren eftersom det inte gick att anpassa studierna som jag behöver. Cornelia ska inte börja på dagis förrän i oktober när hon är 1 år, å HT börjar 17 augusti. Så jag får använda alla dar jag har å sen jobba nån månad innan jag kan plugga. Men det går ju det åxå! Sen när pluggandet är klart så e det dags för nästa bebis, vi tänkte börja försöka lagom så att jag hinner läsa färdigt innan det är dags för bebis att titta ut. Spännande!
Så får vi se om vi lyckas få ett syskon till fisan, jag verkar ju inte ha så lätt att bli gravid har vi märkt tyvärr.
Men hoppas gör vi, blir det så blir det. Vi har ju världens största skatt redan...

Den lilla skatten har förresten stått i krypställning för första gången idag! Hon skulle nå fram till telefonen på sängen, och hon satt för långt ifrån. Det löste hon ändå!
image85
Jag hann få en bild innan det var klart...

image86

Observera de dimmiga fläckarna över henne på bilderna, det sägs att det är ens skyddsängel som syns när det blir så....  Det känns fint att hon har en, undrar vem det är?
Det var nog den som dämpade fallet från skötbordet tror jag.
En del tycker säkert jag är fånig, men sånt tror jag stenhårt på.
Å jag är bara tacksam att hon har en som vakar över henne lite extra...

Imorgon ska vi på kalas till min farmor som fyller år, det ska bli trevligt.

Ha en härlig fredagkväll, jag ska äta SNARRAAAAA! gottvegottve *mums*

tååårsdäääj

Inatt har fisen sovit i sin egen säng!
Hon fick somna i vår säng, sen när hon sov djupt å bar jag in henne i sin säng.
Har lagt en av mina tröjor på ena sidan om henne å en av Bennys på andra sidan så hon kan sniffa lite å känna att vi e där iaf.
Så jag var in kl tolv å stoppade in nappen, kl tre samma sak å sen halvsex  när hon vaknade till, fick hon komma in å sova med mig när benny klev upp.
Sen sov vi till halv8 innan vi klev upp å åt gröt.
Efter det var vi på långprom med Acke å Cosse, när vi kom in slocknade Cornelia på sin lekfilt. 
Mamma kom å jag åkte till stallet.
Jag å Storen tog en mysig sväng i sakta mak över ån och förbi lite kossor, en fin grusväg, några lägdor och hem över ån igen.
Lugnt och skönt var det! Fast det var kallt idag också, men solen värmer lite iaf.
När det är sån här vår glömmer man att det har sett ut såhär:
image70
Detta är för övrigt samma dag jag fick ett plus på gravtestet! 9/2-07
Den dagen glömmer jag aldrig =)


När jag kom hem igen så var det dags för storingarna å gå ut igen, så jag skyndade mig innan mamma for.
Hon hade dessutom fått byta rejält på Cornelia, lillskrutten hade kommit igång med magen å bajsaaaaat över hela ryggen å heeela blöjan...Hihiii
Skönt för pruttisen å mindre kul för mormor, fantastiskt skoj tyckte jag!
Köpte ju Lactulos igår, och har gett henne det i liten dos. Så köpte jag mer havrevälling, vi har bara haft majsvälling nu ett tag å det var då det började med förstoppningen. Så hon fick havrevälling igårkväll, verkar som det funkar då iaf, skööönt! Lilla liten,magen är då alltid besvärlig, liten som stor.
Förresten, en liten bildserie på magen under graviditeten:
          
V 24                              V 27                               v 34                              v 37

Så ledsen att vi inte tog bilder sista veckan, ångrar!!!!

serie från nyfödd tom 6 mån:
                     

jaa, nääe nu får det nog vara bra för idag. Cornelia har somnat i vår säng, tänkte pröva samma som igår.
Imorn ska jag å Bettan ringa några dagis å se om vi kan få komma förbi å titta lite, det börjar bli dags för cornelis nu, bara 5 månader kvar =(
På morron ska jag släppa ut hästarna, de ska gå alla tillsammans imorn. Vi släppte ihop dem idag, det nya stoet har haft en skada så hon har gått själv tills idag. Det visade sig vara en dam med skinn på mulen, så Storen fick finna sig i att hoppa ner ett pinnhål på rangskalan...=) så snopen han såg ut när hon inte ville ha med honom att göra, han som trånat hela veckan! De andra grabbarna kunde ju åxå hoppa åt skogen tyckte Jasmine, så det blir spännande å se hur det går imorn....
Tar med kameran å ser om jag kan få nå bra bilder på de tragiska tre trånande töntarna...Hahahaa!


Sov så gött, det får jag kanske göra om jag har tur!
                       

uppdatering

Nu var det längesen igen. Men jag har så MYCKET å göra! fulltecknade dagar och en fisunge som  inte sover på nätterna... suck!
Har suttit flera ggr å ska blogga, men då får jag ge upp eftersom fisen vill ha sällskap i sängen så jag får gå å lägga mig jag åxå.
Idag har vi vart i Birsta å handlat lite.
En present till en kompis som nyss fått en liten flicka,  lite nya mattallrikar å skedar rill Cornelia, haklappar, solhatt, Hello Kittykeps å halsduk och 2 nya leksaker.
Sen var vi å hälsade på Malin å Max, Malin har haft det lite jobbigt med försäkringkassan å nu AMS å facket med pengar å trassel med papper, så jag bjöd på pizzalunch å handlade med lite favvodricka Pepsi Max å lite gofika. Det är hon värd tycker ja! PÖSS!
 Igår va vi på dagisinfo med föräldragruppen, intressant men det mesta vet jag ju eftersom jag jobbar själv på förskola.
Efter det for vi hem till Bettan å Engla med ett annat föräldrapar å deras dotter, vi åt lunch å fikade.
På kvällen hade jag möte med Ridtravarföreningen, det slutade med att jag tagit på mig ännu mer att göra....suck! Nu är jag sekreterare i styrelsen och har tagit på mig att tillsammans med en till anordna ett ridläger för ridtravarfolk i sommar, med övernattning å mat å allt..... Varför kan jag inte säga nej?
Samtidigt vill jag ju, men jag KAN inte göra allt. Jaja, vi får se hur länge jag orkar! =)
Måndagen förflöt som vanligt, mamma var här och va med Cornelia å jag var i stallet.
Efter det åkte vi till Malin å Max, men det vart bara 45 minuter då nya inhyrningen i stallet var på väg.
Åkte dit och tog emot å kollade hästarna en stund innan jag åkte hem till en skrikcornelia som inte ville va med pappa.
Men Benny lyckades faktiskt lugna henne själv, skönt!

I söndags var min pappa här å hälsade på sitt barnbarn, det var trevligt! Han hade med sig en skiva med bilder från vår bröllop och lite från när vi firade hans födelsedag i juli el aug, minns inte riktigt när det var=) men stooor mage var det iaf!
Här kommer lite bilder:
image61
Tyvärr blev det lite suddigt, tog flera bilder men ingen blev bra =(
image62


Från bröllopet:
                  
Pappa ger bort mig =)             Nygifta!

                            
Den otroligt fina bilen vi åkte i         Våra familjer (jag har en minimamma!)

                  
Detta är alltså juli el augusti, Cornelia är född 18 oktober.... hur stor var jag egentligen på slutet???


Jaa, detta får avsluta dagens bloggande, nu är jag trööööött!

Sov gott, det kommer inte jag få göra =)

Slut på en vecka till

Börjar med en bild från igår, det funkade ju inte då att lägga in bilder.

image54

Sööööndag! Gillar inte söndagar, de har en förmåga att vara trökiga å sen försvinner de fort, å så vet man att det är jobbdag för Benny imorn igen...Suck! Sen när jag börjar jobba/ plugga så måste jag ju själv!
Huvva, nu har jag vant mig vid att inte måsta nåt alls jättelänge ju! Jag har massor att göra, men bara saker jag själv valt att ta på mig och vill göra. Ibland alldeles för mycket iofs, men iaf, jag har själv bestämt!

Igår var vi å grillade hos en kompis till Benny, han å hans familj har ett hus i Svartvik. Vi hade så mysigt i solen, skönt att få vara uuuute!
Vimlade av barn gjorde det, å sen försvann de, några kom tillbaks osv. Kul att alla hjälps åt att hålla koll på ungarna, de springer mellan sina familjer å leker hos varann hela dagarna, å sen sover de över hos varann. Mysigt! Kul när våran lillfis börjar med sånt, stora tjejen.
Det är ju fördelen med att bo i ett villaområde, barnen har alltid mycket kompisar, och föräldrarna har mycket hjälp av varann. Men själv får jag panik av att ha folk så tätt inpå, jag vill vara ifred för folk. Jag ska kunna gå ut naken om jag vill på min gård utan att nån ser! =) Så slipper man att folk får för sig saker å pratar strunt.
Men det var mysigt att grilla å umgås iaf, å Cornelia fick gunga för första gången!

Först måste man spänna fast så hon inte ramlar ur.
image55

Förväntansfull?
image56

Å så en liten bildserie i gungning:
             

Hon tyckte det var sååååå kul, så nu är det bara att handla bebisgunga mormor!!!! =)
Sen åt vi, å vad vi åt...! GOTT!
Det var kött, kött, å kyckling, majskolvar, marinerade vitlöksklyftor å tomater, potatisgratte, potatissallad, såser, sallad.... Smarre! Cornelia fick egen stol med egen mat å dricka så hon var toppnöjd.
Eftersom jag körde så fick Benny ta sig några öl å lite annat gott, innan vi åkte hem vid 12 så var han lätt tussig under tassarna kan man säga... =) En annan börjar bli van att vara nykter på kalas nu... Inte lika kul som att få kalasa vill jag påstå!
Men vänta bara, när Cornelia kommit över mammigheten så... med min tur är väl det när hon fyllt 38 eller så... Hihi

Cornelia höll igång länge, lite grinig för magen är hon än, men tillslut knoppade hon in å låg så mysigt i vagnen på altanen, det var skönt med infravärmen när det blidde kyligt på kvällen.
Hon fick somna mellan oss på en gång när vi kom hem, orkade inte hålla på å greja. Så hon åt lite välling å sen sov hon. Jag var så trött så jag somnade med kläderna å glömde borsta tänderna, vaknade till senare å bara drog av kläderna å somnade om.
Vi fick sova till 9 imorse, skönt! Vi kanske blev däckade av papps andedräkt....=)
Inte omöjligt, kände mig nästan bakis när jag vaknade...
Idag blir det lugnt, vi ska ta en promenad sen när Cornelia vaknat från förmiddagsluren. Tänkte stanna å ta en pizza på hemvägen.
Ikväll har jag insläppet så det blir skönt att komma iväg till stallet en stund. Köpte nå suuupermedel mot flugor till pållen igår, massa varningtext å grejer, man får inte använda det om man är under 18, farligt att få på huden, man får inte använda det om djuret ska användas efter slakt, osv.... Huvva! men det ska vara effektivt mot ALLT, fästingar, broms, flugor, knortar osv. Så behöver man bara spraya var 14e dag, å det var solskyddsfaktor å pälsglans i åxå, fantastiska saker de hittar på! Dyrt var det, men är det bra så är det värt det. 249 kr för en liter.  Men slår man ut det på att man bara får använda max 60 ml/ gång, å det är var 14e dag, så räcker det lääääänge!
De vanliga medlen kostar 120 kr för knappa litern, å det får man spraya på flera ggr om dan. Ändå hjälper det inte speciellt bra.
Ska spraya ikväll så får vi se om han har nån päls kvar imorn, eller om han muterat till nåt annat....!

Avslutar med en bild på Pruttan med sin fina solkeps hon fick igår på grillkalaset:
image60

Ta vara på Söndagen idag, den är snart slut!
Ha det

stopp i lilla magen..=(

lillkotten har förstoppning.... får bara fram små hårdla kluttar typ 8 ggr per dag, å hon har så besvärligt =(
Inatt hade hon ont i magen så vi fick turas om att massera, då sov hon. Släppte vi magen så skrek hon igen, stackarn!
Jag for iväg å släppte ut hästarna imorse, när jag kom hem så vaknade hon och åt lite å så masserade vi igen,bytte blöja med en liiiten klutt igen. Lyckades somna om igen, vi brukar sova en timme ca när hon vaknat vid 6-7.... vi vaknade halv elva!!!!! lillan va trött tror jag, men vilket topphumör hon var på!
Så vi klev upp å åt gröt å så fick hon lufta rumpan eftersom hon blir så röd när hon har besvär m magen.

Igår hade jag åxå utsläppet i stallet, tänkte passa på att öppna upp till sommardelen i hagen nu när det börjar bli grönt. Vi har delat av så vi inte sliter i onödan på hela hagen under vintern å under leriga vår å höstdagar. Så nu är hagen jättestooooooor, å så finns det gräs å mera skog å massa å pilla å greja med.
Tog tag i det hela å började linda upp tråden.
Hade inte räknat med att det var så jobbigt!
Fick bryta mig igenom buskar, kravla över å under stock å sten, kvistar i ansiktet å håret, kusar överallt å sveeeettiiiigt!!
Jag tror jag bröt benet 18 gånger minst, å så sträckte jag mig lite åxå.
Allt detta medans 3 gamla kastrerade gubbar förvandlades till eldiga, spänstiga vilda unghingstar som sprang som dårar fram och tillbaka så det ven om öronen på stackars mig, förvandlad till något sliten busk-lookalike.
Dom höll väl igång i ca 30 minuter, sen stod de stiila å försökte äta gogräs mellan flåsningar å lätt ansträngd hosta.... dom så inte så eldiga ut längre kan jag väl säja...! glömde tyvärr kameran så jag kunde inte föreviga dårarnas framfart, senare reducerad till pensionärsfika. =) Men det va kul att se!
Idag lider jag av svår träningvärk, å jag tror gubbarna har detsamma.

Igårkväll så vart vi så sugna att grilla, men vi bor ju i lägenhet. Det är inte så populärt har jag hört att man grillar på ballan, så vi köpte engånggrill å gick ut till en gräsplätt mellan husen där det finns bord m bänkar å satte igång att grilla.
Lillan satt på filt med fårfäll å myste i solen å lekte med sina grejer, naturligtvis ingen kamera nu heller....=(
Det var så mysigt ute, å det kom några grannar å gjorde oss sällskap. Lillan åt fruktpure å somnade i vagnen en stund, sen var hon med hela kvällen vägrade sova nåt mer!
Vi gick in och lade oss vid halvtolv efter jag tagit ett hett bad, blidde lite genomfrusen av att sitta ute hela kvällen.
Ikväll blir det mera grillning, vi ska till en av Bennys kompisar, så det blir trevligt! I LÖÖÖÖÖÖV grillat, längtar tills vi kan köpa hus, då ska jag grilla om det så är 30 grader kallt ute!

Det går inte att lägga in några bilder idag här, står att det blivit tekniskt fel, så jag får väl klara mig ändå då. kanske det går imorn!

Ska åxå anta en utmaning som Malla slängt ut:
Tre namn jag går under: Carro, Älskling, å Kalle

tre saker som skrämmer mig:  Mörker, monster och människor

tre saker som jag har på mig: mest jeans, t-shirt ,å BH så klart

tre sanningar: Jag är sockerberoende, jag gillar inte folk jag inte känner, Jag är skadeglad =)

tre saker jag verkligen vill ha: Massa miljoner, ett fint hus med stall och mycket mark, min familj och mina vänner friska och lyckliga

                                
Tack för idag, ha en gräjtans lördag å grilla om ni kan!

Varulvsdaaag!

Hade jag rätt eller rätt? Kl 22.53 hämtade Benny över Cornelia till vår säng.
Kl 07.04 vaknade Cornelia i vår säng.
Samma rytin som vanligt, ersättning  mysa en timma till.
Idag blev det bad åxå efter gröten, fröken smutsfot är nu fröken persika en dag eller två iaf =)
Vi har vart på BVC idag, fisen är nu uppe på 7380g å 66.5 cm lång. Har inte växt så mkt varken på bredden eller längden, men hon är perfekt i proportionerna iaf, så det var skönt å höra.

Sen drog vi till Malin å Max, och jag var nära svältdöden eftersom jag inte ätit frulle.... vi beställde pizza å jag for snabbt som en stormvind å hämtade, sen låg pizzan i min mage på rekordtid...mmmmmumma!
Cornelia åt en härlig kalopspure på burk å var toppnöjd med det.... tur att hon inte är som morsan, då skulle hon inte äta mycket av det som finns att tillgå!
Idag så gick det jättebra med Max å Cornelia, inget grin alls!
image49

Dom har faktiskt lekt å pratat, å max blev helt fanatisk i gåstolen, finns nog bilder hos malins blogg ( majamelon.blogg.se) å åkte runt iden en stor del av kvällen....=)
Malin å jag har haft maraton i varulvsfilm: 4 filmer har vi plöjt igenom idag! Har varulvar i hjärnan så det står ut genom öronen...
Benny har bytt däck på pickupen idag, förhoppningsvis är det dags för min våffla imorn...
Vi har inte setts så mkt idag, jag åkte från Malla halvnio, å mötte Benny på parkeringen hemma... typ 2 timmar innan det är dags att sova!
Men huvesaken är ju att Max å Conelius får bonda lite, vi har ju redan gift bort dom med varann...=)
Titta så fint de delar majskrokar:
image50
Ge hit krokarna innan jag kör över re grabben....

image51
Hon har redan kommandot....

image52
Äh, nu drar jag! Hallåååå vart ska du???

Sötisarna som vill va med på bild
image53


Nä, nu vill jag gå å sova, ska opp å släppa ut hästarna imorn, å sen kommer mamma på dan å barnvaktar å då far jag tillbax till stallet å tar en ridtur. Hoppas det är bra väder!

Tack å gonatt, heers tomårråo!

Å tisdag

Inatt har åxå varit förbännat besvärlig. Vid tölv fick vi nog efter att jag misshandlade min säng i lätt irritation över att springa in i fisens rum från varje minut till var tionde.... Så hämtade in trollet till oss, och minsann. Sooooovde som en liten kulting till kl 7.... MOOOOORGOOON morsan!
Suck.
Kliva upp då med sooolsken i blick!
Vi bytte blöja å fixade en flaska ersättning å la oss å myste igen. Sen klev vi upp på riktigt å kollade på tv, Å så måste ju Cornelia räjsa i gåstolen och riva ner allt hon når....
Efter gröten så va hon trött igen, så vi la oss en stund. Jag passade på att duscha å greja medan hon sov, å packa skötväskan.
Sen åkte vi till Bettan å Engla å åt lunch å tog en liten prommis.

Innan vi for hem va vi till stallet å hämtade sadeln å tränset inför sadelprovningen på Bergsåkerstravet kl 18, Storen fick äran att åka transport dit i förväg.
Fåntratten Tukey vägrade åka utan sällskap, så Farbor frän fick ställa upp som moraliskt stöd.
Jag hann tillochmed göra middagen färdig innan vi drog iväg till travet, medan fisen tog en sovlur igen!
Tänkte att det är skönt att bara värma när man kommer hem.

På sadelprovningen gick det bra, trodde jag skulle behöva köpa ny sadel då den jag har ändrat formen lite, å hästen med.
Men hon tyckte att den låg precis som den skulle så det var ju bra, eftersom Benny nog fått en infarkt om vi måstat köpa ny sadel igen.... =)
Cornelia fick dessutom sin hästkarriär startad, Storen erbjöd sin rygg en stund åt blivande stjärnryttaren....
image47

kan tillochmed hålla tyglarna

image48

Det får avsluta dagens inlägg, dags att sova å ladda för imorn.
Då ska vi till Malla å Mad Max å titta varulvsfilm, dricka Pepsi Max å säkert nå smarrigt fajka!
Först får vi se om Lillan sover inatt, hon somnade fint nu i sin egen säng iaf, men jag vågar nog sätta en ganska stor peng på att hon kommer vakna i vår säng..... =)

Gonatt!

Måndag

Idag är jag tröttve på riktigt. eller ja, inte nu, men förut. Cornelia har haft "en sån där" natt igen, med vaknande varje timme. Förstod att det skulle bli så redan vid sövandet igår när det tog över en timme.
Man känner verkligen hur pigg och fräääääsch man är när man kliver opp  04.30 för att åka til stallet...NÄ!
Å sen skulle hon inte sova längre än till 7, så jag hade precis somnat igen när hon skulle upp... Tur hon är en sötis så man blir lycklig av att titta på henne, hon är en solstråle på mornarna =)
Vi åt lite frukost innan vi gick ner å tog ut Acke å Cozze på prom, som alltid blir hon tokigt glad när hon ser dom, gladare än när våra egna kommer.... hmmm
Mamma var här å barnvaktade så jag fick åka å rida i det fina vädret.
Jag å Storen gick över ån nedanför stallet, nu när snön tinat bort. OJ vad vatten det var, gick nästan upp till magen på honom! Men det gick bra så vi tog en tur bortåt Hov.
Jag fick hoppa av å gå nerför ett kalhygge å leda Farbror Stöppelfot efter, det var så mycket sten så jag tog det säkra före det osäkra. Han har en tendens att släppa allt ansvar till mig när vi ska gå nerför, så det blir mitt jobb att balansera hela ekipaget.... Styper han så ramlar han och rullar ner om inte jag stödjer varje steg... hur lätt är det med 500 kg häst i händerna? Han är lite lat kan man säga! Då plötsligt utnyttjar han alla sina gamla 16 år minsann, men annars är han max 3 å allmänt tramsig.

När jag kom hem igen vid halv ett så tog jag å Cornelia en tupplur, tänkte vila till det en timme. Vi vaknade.....halv fyra!! Herregud, vi var trötta tror jag... Så då var det bara att studsa upp å stoppa fisen i bärselen å ta ut Acke å Cozze igen.

Nu har Fisen precis somnat och vi ska äta miiiiddag! Hungrig.

Ha det bra


Men hallå.... det blidde ingen bild!
Det går ju inte, slänger in nåt iaf:
image45
Så här går det när man lämnar fin choklad obevakad.....
image46

Vi överlevde!

Fast jag var sååååå nervös imorse innan utställningen så gick det bra. Trodde jag skulle svimma innan vi kom in i ringen, men så gick det över på en gång! Det var riktigt skoj faktiskt =)
Tyvärr gick vi inte vidare idag, å inget HP heller. Sist fick vi ju iaf 2a HP, men inte idag. Fast kritiken bliev bättre, och hundingen skötte sig såååå mkt bättre!
Hon travade så fint emellanåt, ställde sig fint och domaren fick titta på tänderna! Hurraaaaa!
image42
Ignorera fläskapan....

image43

Kritiken:
Goda proportioner. Välformat huvud. Bra burna ngt stora öron.
Mkt bra ögon, bett.
Bra hals,rygg, kors och svans.
Ngt kort överarm, i övrigt bra vinklad.
Tillräcklig bröstkorg. Passande stomme till storlek.
Rör sig väl för åldern.
Bra färg och tecken.

Det är iaf jag nöjd med! Å jag menar, hon är ju vackrast å bäst  för mig ändå.
Titta bara
image44

17 maj är det dags nästa gång, men då åker Piris riktiga ägare själv, då är det i västerås.
Jag ställer nästa gång i Gärdehallen den 24e.
Hoppas det går bättre då, mera träning bara!

Det var ju meningen att mamma skulle komma å barnvakta när jag va på utställningen, eftersom Benny skulle åka iväg vid 11. Men vi hann ju hem i tid eftersom vi inte gick vidare, så Jag å Cornelia åkte ut dit istället.
Vi gick en långpromenad i det jättefina vädret, å efter att Cornelia ätit lunch så sov hon ute i 2 timmar.
Sen kom Benny ut så vi åt middag innan vi for hem. Skönt!
Nu har jag precis hållit på en timme och sövt den lilla trollungen...blargh! Så nu ska jag glo lite TV innan det är dags att sussa igen....

Sov gött, det hoppas jag att jag åxå får göra! =)

Liiiite nervös faktiskt!

För imorn ska jag åka med Piri på utställning i Timrå. Det är första gången jag ställer henne själv, å bara hennes andra utställning.
Förra gången, när hon debuterade fick vi 2a HP, jättenöjd!
Domaren tyckte dock att hon hade "något stora öron..."
Vaddå?? Hihi =)
image38
Min lilla rymdhund! Dessutom 10 månader idag! Hipphipphurraaaaaa

Förra gången ville hon inte heller visa tänderna för domaren, hoppas det går bättre nu.
Nu är hon iofs 3 mån äldre, hon har tränat lite på visningen, och så är det en kvinnlig domare denna gång.
Vi får se hur det går, för mig är det inte så viktigt, men det är ju bra å ha bra kritik sen när hon ska ha valpar.

Idag har vi fått sova till halv9! blev alldeles snopen när jag vaknade å tittade på klockan... å fisan sov! Hon har sovit bra inatt, var in 3 ggr å stoppade in nappen, sen vaknade hon till vid 6 å då fick hon komma in å sova mellan oss.
Klev opp å for iväg med vovvarna till Kvarsätt för å titta när min halvfodervärd skulle ha hoppträning med pållen min.
Vi väntade på tränaren en kvart innan vi ringde, hon hade glömt!!! Klantigt tycker jag....
Knäppte iaf en fin bild på Storen:
image40


Så vi åkte hem igen, men det vart iaf lite naturstrosande för vovvarna medan vi väntade.
Faktiskt hade det gått jättebra hemma för Benny med Cornelia, bara glada miner, sköööönt!
Hon tittade knappt när jag kom hem igen...
Men sen kom hon på att hundarna är ju tokroliga, jaaaga!

Stackars Poppins innan hon blir intryckt i hörnet :
image39

Just ja, Cornelia har börjat sova i eget rum, fick iordning där för några dar sen.
Jag skrev om det igår, men av nån satans rövanledning försvann heeeeeeela mitt lååååånga inlägg som jag jobbat med hela dan! had euppdaterat sen mitt senaste inlägg så det var en del...
Jag blev så arg å matt så jag var tvungen att gå å sova istället! =)
I alla fall så verkar det funka bra, vi har en sån dära babyvakt med monitor å nattläge så vi ser och hör henne. Fantastisk mackapär, första natten låg vi å tittade på henne jättelänge....!
Fast volymen va lite högt inställd först, höll på ramla ur sängen när hon gnällde till för att hon tappade nappen =)
Ska fara å köpa nattlampa å mörkläggningsgardin in dit, och lite tavlor till väggarna. Så ska vi ha en sån där Expedithylla med fack för korgar. Tänkte ha leksaker å prylar i den så man får undan det liksom.
Än så länge ser det ut så här:
image41

Just nu har hon sovit från kl 19, vaknade till nu å åt en hel flaska välling och somnade om igen...! hmmmm undra om vi får kliva opp vid 4 tiden inatt...? Nu är det moooorroooon! eller nåt... jag ska åka på utställningen kvart över åtta iaf.

nä, nu ska jag äta köttbullemacka!
Ha en najsig lördag kväll alla!

RSS 2.0