Så var det över.... :-(

Ja, nu är det slut, det jag längtar efter hela året. Varför går det så fort? Jag hann inte få nån julstämning ens, bara stress över allt som skulle hinnas med.
Men det var mysigt på julafton, vi var ute hos Mamma och Bosse i år eftersom vi var hos Bennys föräldrar förra året.
På Julaftonsmorron så vaknade vi tillsammans, till frukost åt vi hemkokad risgrynsgröt och knäckemacka med julskinka och senap på.
Cornelia fick öppna 2 julklappar, 1 film från oss och ett Memo från Engla och Eddie.
Sen gick vi ut och åkte lite Snowracer, Jag och Benny köpte täckbyxor åt oss själva i julklapp så de kom väl till pass =) Jättesköna svarta med hängslen, rea på handelshuset. De hade kostat 600 och nu fick vi dem för 349 kr. Helt godkänt eller hur?
Min Pappa kom förbi med julklappskuvert till oss och Cornelia, mycket uppskattad julklapp! =D
Kl 15 var det dags för Kalle Anka, så Nelis tittade på det medans vi gjorde oss iordning för att åka till mormor.
Gammelmormor och Roland var åxå hos mormor, mysigt att träffas allihopa på julen!
Vi fick jättegott julbord, jag äter ju bara köttbullar, prinskorv och ägghalvor och knäckebröd med julskinka, men iallafall...=)
Sen gick mormor och köpte tidningen, och natuuuurligtvis kom Tomtemor precis då! Attans =)
Cornelia var lite skeptisk, men hon var ganska så tuff iallafall, hon sa hej och pratade med tomtemor, och tog emot paket. Ingen kram blev det, men slängpussar kunde hon avvara när Tomtemor skulle gå.
Vi fick jättefina julklappar, vi hade önskat oss pengar så vi kan åka på bröllopsresa till sommarn.
Cornelia fick ett piano, en saccosäck med Bilar på, Dockskåp, en galen tupp som skrek och kacklade när man lyfte den i kammen och som spelade och gick själv (den glömde vi kvar...), ritblock, pussel, städset osv.
Sen fikade vi, och så spelade vi lite spel och myste tillsammans

Dockskåpet har vi satt ihop och idag for vi och köpte inredning till köket. Jättefina saker, men dyyyyra! Vi handlade köksmöbler, köksbänk, 2 taklampor, en familj och en transformator till elen, det gick på 1144 kr!!!
Så ett jämarns rum ska kosta 1000 spänn att inreda, det kommer ta låååång tid att få iordning hela huset... ;-)
Men nu finns ju familjen och transformatorn iaf, det behöver vi ju inte köpa nästa gång. Så runt 600 kr kanske?
Det är lite skrämmande, det finns ALLT till det lilla huset, tillochmed konst till väggarna.... trädgård och pool med!
Små salt och pepparkar, kokböcker osv. Voj Voj! Men hon leker så fint med skåpet, det var verkligen uppskattat.


På Juldagen sov jag och Cornelia till kl 11...! Benny kom in och väste att vi måste kliva upp nån gång, vi skulle ju till Njurunda innan Bennys pappa började jobba kl 16.
Så vi skyndade oss ut, där kom tomten direkt medans maten stod på spisen. Den här tomten var inte lika trevlig tyckte Cornelia, fast han lät som fafar på rösten.... Men klart det blir konstigt när det inte ser ut som farfar =)
Slängpussar fick han iaf när han gick, men det var pappa som fick ta emot paketen.

Cornelia måste ha vart snäll, så mycket fina klappar som hon fick i år! Här inkasserades en elgitarr med massa fräna ljud, låter som Slash minst när hon kör igång...=) (imorse var hon och drog ett solo på rummet när hon vaknade...), sen fick hon en leksaksbil med hästsläp och ryttare med häst till, väldigt verklighetstroget och fint. En häst med koppel som går och gnäggar och skuttar. Också häääärligt med ljud.... Böcker, filmer och annat kul fick hon åxå, så hon är nog väldigt nöjd. Fick rensa ut på rummet och möblera om så allt nytt fick plats. Det blev fint iaf, och så mysigt med ljuset från dockskåpet =)
3 i topp är dockskåpet, hästen och städsetet, leks heeeela tiden med det!


Näe nu orkar jag inte sitta här längre, har precis betalt räkningarna och Cornelia är jävlig, tjafsar och skriker och slåss, som vanligt nuför tiden....=(
Så less! Hon har alltid haft lite mer humör och vilja än andra barn, men nu är det bortom allt, känns inte som man gör annat än tjatar och tappar humöret och höjer rösten och tillrättavisar. Jobbar ju med barn, så jag har prövat allt känns det som. Inget funkar! Får väl hoppas att det går över och att man inte ger henne men för livet.... =)
Imorn ska jag följa med Bettan och JO med barnen och bada i matfors, Benny ska jobba inatt med snöröjning. Efter badet ska jag åka och rida, ska bli skönt att komma ut en stund med hästen.

God Fortsättning!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0