Helgen som varit

Nu har lugnet sänkt sig på ponnyvägen, Cornelia sover och vi ska kolla på film.
Det blir "2012", tror att den kan vara bra.
Lite läsk, en bit choklad och lite chippes så är söndagen räddad =)

Idag har vi varit ut till Birsta en sväng, vi lämnade in vår dator eftersom den totalpajat. Eftersom den är 3 år gammal och såpass trasig, dessutom ingen värstingdator så var det likabra att byta in den, så nu har vi en ny, bättre billig dator. Den gamla hade gjort sitt, så den blev pensionerad =)
Cornelia fick 2 nya filmer åxå, så hon var nöjd!
Hon var väldigt sugen på en dammsugare åxå, en sån där utan slang. Den var lila och tjusig, men vi ville inte lägga 1300 kr på en ny dammsugare, även om jag gääärna vill ha en sån ;) Får önska en i julklapp!
Sen var vi in på Arken och klippte klorna på småpluttarna. Åker dit eftersom det är så besvärligt att göra det själv på så små hundar som sprattlar och tjuter... men det går galant där iaf, så får de lite träning att stå på bord och lite miljöträning. Godiset gör ju ingen skada heller ;)
Kvällen har varit lugn, vi åt gottegooood fläskfile med färska champinjoner och ost i sås på grädde, extra fin cremefraiche med konjak och kantarell, och lite soja. Till det pommes, ååå så gott det var =) Nyttigt var det inte, men det var väl inte tanken heller.

Igår var vi åxå till birsta, var in på Resia för att kolla upp var vi kan åka på bröllopsresa. Vi ville åka till skottland, men då det hamnade på 8500 per person för 4 dygn så gav vi upp den tanken illa kvickt...=) vi har ju bara 4800 i resecheckar så vi måste begränsa oss tyvärr. Men vi har bestämt oss för att åka på en 3-dygnskryssning med Birka Paradise istället, från sthlm till Visby till Riga. Ser helt fantastiskt ut, och så är det värsta spat på fartyget... =) Så det blir nog helt bra, men vi får lägga till lite pengar. Men det är det nog värt!


Vi var in och strosade lite på affärer åxå, så Cornelia fick nya velourbyxor från Lindex. Hon har växt ur sina gamla, så det blev 3 nya. Bästa byxorna för barn tycker jag, har köpt såna hela tiden sen hon var bebis. Billiga, bra kvalitet och mjuka sköna. Sen är de fina åxå. De ingår i ta 3 betala för 2, så det är bara fördelar med dem =)
Hittade en fin t-shirt med så hon blev supertjusig... Vid kassan fanns det kepsar för 10 kr, så hon fick en solskärm och 2 kepsar åxå.

efter det så var vi och åt på Max innan vi åkte hem. Trevlig dag tillsammans, skönt! på kvällen åkte Benny till en kompis för att kolla på hockeyn, så jag och Cornelia och hundarna myste vidare själva.
När Cornelia somnat så vaknade hon igen eftersom hon hostade så hon kräktes igen, så hon fick sova i vår säng istället.
Nu har hon precis gjort det igen, så hon har fått duscha och tagit hostmedicin + alvedon då hon är varm. Ligger på soffan med oss och dåsar under pappas täcke. Hon blir hemma imorn och troligast på tisdag med, den här gången är det Benny som får vara hemma. Jag har ju vart borta lite mycket på senaste.... =)

Jag skulle rida idag var det ju tänkt, men Cilla ringde igår kväll och berättade att klantpållen klivit av sig ena bakskon =( Så nu har han fått långvila, torsdag till säkert tisdag iaf innan hovis kan komma. Hoppas han kan komma imorn redan! Jag var bara upp till stallet för intag förut, skulle mocka åxå, men Veronica hade gjort klart allt, tack för det!

Nu ska vi kolla på film, tösen tvärslockande här i soffan så hon ligger här och snarkar =)
ha en bra kväll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0