Jäkla Jul, den är ju slut redan!

Jaha, så var julen över för i år... ett helt år kvar till nästa =(
Men det var mysigt så länge den varade!

På julaftonsmorgonen så fick Cornelia öppna paketen som morfar kommit med på kvällen innan, det var en jättehink med träklossar som är väääääldigt poppis....! Klossar i hela lägenheten =)
Så var det paketer från min farmor åxå, en bultbräda, en docka och ett jättefint bäddset till växasäng. Vi hade fått varsitt kuvert med prasselpengar i av pappsen åxå, tusen tack!



Vi åt en mysig julfrukost med skinkmacka och risgrynsgröt som jag kokade kvällen innan. Cornelia tyckte det smakade apröv och slängde den på golvet.... tack för den, skitongare! Hon åt ett rån och drack lite mjölk....
Sen åkte vi till Jeanette och Jens och Alicia för julfirande, farmor och farfar var där åxå så hon ville icke somna.
Vi åt jullunch, men Nelis ville bara ha burkmat och gotta förståss... sen somnade hon en stund på sängen.
Tomten kom när det blitt mörkt, och Cornelia vart så fascinerad =) Alicia blev rädd och gömde sig i ett annat rum, fast hon tjatat heeeela dan om tomten... hihi =)
Vi fick toppenfina julklappar, och Nelis fick en, bil, kläder,en spelande ark med massa ljud och djur, en spelande giraff som man stoppar bollar i, bok mm.
Vi fick kläder, choklad till mig, och lite annat smått och gott.
Tusen tack!
Vi fikade gott innan vi åkte hem, magen stod åt alla håll på hela familjen =)
resten av kvällen förflöt lugnt, vi lade oss ganska så tidigt.
På Juldagen åt vi en likadan frukost, Nelis var inte hungrig och lite grinig.
Vi klädde oss och for till biltvätten och badade Volvon, julfin måste den ju vara....
Sen åkte vi till Mamma och Bosse, försökte söva Cornelia i evigheter, under tiden kom Mormor och Roland.
Lagom till vi skulle äta vaknade fisen, brännhet och hängig! Jaha, vi som skulle på fest och Nelis skulle sova kvar hos mormor....
Det var bara att avboka festen =(
Efter maten var det dags för julklappar för andra gången, vi fick toppenfina klappar igen!
Nelis fick en docka av oss och en av mormor, så fick hon en väska, foppatofflor i form av Bilar, tjocksockar, underlägg för rumpan till pulkan, presentkort på lindex, plocklåda, popup leksak och en jättefin gunghäst med ljud.
Vi fick varsitt presentkort på Birsta City, ett nytt våffeljärn (hurra!) och kläder mm.
Tusen tack för det!
Vi gav våra föräldrar en inramad förstoring på kortet Nelis tog på Öppna Fsk, och en fotokalender med baaaara Cornelia.
Hoppas de blidde nöjda, fattiga som vi är =)
Sen åkte vi hem vid halvåtta, tempade Nelis, nästan 40 graders feber stackarn =( 
Så natten blev lång med ett brännande varmt barn mellan oss, hon va så lessen liten.....
Efter alvedon blev hon pigg, och på dan efter hade hon bara 38 grader och var relativt pigg. Vi packade in oss i bilen med vagnen och for till birsta för att fynda lite.... Det var kaaaaooooos i Biiiirstaaaaaa!
Men det gick ganska bra, vi handlade massa kläder till Nelis för presentkortet, 3 par byxor och 7 bodys =) Pengar kvar tom. Själva va vi för snåla så vi handlade inget till oss!

På lördag kvällen kom Anna på besök, bakis å snygg... ;)
Hon å jag åkte till stallet, jag fick köra hennes fina bil! Lätt nervig och skakig färd till en början, men sen gick det bra, rätt rejäl skillnad på hennes och min volvo kan man säga... !
Bennys kompis Ulrica kom åxå, vi åt tacos å smaskade gotta. Nelis ville inte sova, så hon var uppe länge. Hon var varm igen så det var väl en feberåterkomst.

Igår kom Anna igen, vi åt varma smörgåsar med tacoresterna från lördagen, myste i soffan hela kvällen.
Just ja!
På dan var jag å hämtade Hundarna som kommit hem från Duved efter julen. Monica kom förbi på em och hämtade Piri, hon fick träffa en snygg kille som kallas Kenny, så nu blir det bebisar i februari om allt går som det ska!!!!!
Å vad spännande, hoppas det tar sig =) Allt gick så bra, Piri är lite kär i Kenny så hon var nog nöjd.... Hon var trött på kvällen, men det får man ju förstå =)

Idag har Jag å Nelis vart å handlat mat på Maxi, efter en kaaaall prom med hundarna. Man blir bortskämd när man inte har hundarna hemma på ett tag, nu måste jag verkligen ut i kylan! Men jag måste köpa ett riktigt täcke till Piri, hon fryser så väldigt när det är såhär kallt som idag, -17 ute! Hon har ju några stickade tröjor, men de räcker inte riktigt nu. Får fara å kolla det imorn tror jag.
 
Näe, nu ska jag ta en skinkemacka, Benny håller på att griljera vår 3e skinka för julen =)
Ha en bra kväll i kylan!



Så här trevligt kan man ha när man bajsar =)



Kommentarer
Malin

HAHA! Gissa vem som kom förbi igår och skulle vara med Danne fast han var sjuk? Jo Fröllebölle...Han var minsann immun som både hans bror och pappa är mot magsjuka så inget biter på honom. han hade aaaaldrig haft magsjuka och tillhörde dom 10% i sverigen som är immuna...fast han kan räkna sig till övriga 90% nu HAHA! Han har fått maaagsjuka =D



Gott Nytt År gaddämitt!!

2008-12-31 @ 01:02:51
URL: http://majamelon.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0