Radio, FK och handla

Imorse var det dags för intervjun, den skulle vara kl 10, så jag klev upp halv9 i godan ro, klädde mig och gav hundarna frukost. Hade ju gott om tid att åka upp till stallet och ta in hästarna från ösregnet innan det var dags...
Jo just det, kom till bilen, då ringer människan å är där.
VA? Jamen kl 10 sa vi ju sa jag, hoppsan, då hade hon glömt ringa mig om att tiden var ändrad till 9.... Det tar bara nån minut att åka till stallet när man åker 100! =)
Så jag var inte alls beredd, hästarna ville inte komma så jag fick gå å hämta i regnet medans hon följde efter med micken i högsta hugg, Storen var skeptisk å tänkte gå därifrån, men till slut var de inne iaf.
Jag å Malin svarade på frågorna så gott vi kunde, Malin fick hjärnblödning och visste inte vad hon skulle säga, jag svamlade å malde på i evighet tills jag inte mindes frågan =) Men det blev säkert bra, tur det inte var direktsänt...!
Det ska sändas i helgen och ev på måndag, i P4 nyheterna. Men hon skulle höra av sig när det var bestämt.

Åt frukost med familjen när jag kom hem, sen åkte vi till staden för att ordna med föräldrapenningen på FK. Jag skulle anmäla dagar som vanligt på hemsidan för den här månaden idag, men då hade jag inga dagar stod det??? Attans hur gick det till? Men då hade ju inte vi gjort en sån där övelåtelse från Benny till mig så han hade alla sina kvar. Han ska bara ha sina obligatoriska 60 dagar har vi bestämt så skulle ju jag ha resten. Det var snabbt ordnat så nu är det som det ska va igen. Å hon som satt i receptionen var tom trevlig!
Fantastiskt, annars brukar dom se ut som russin och snäsa åt en som man vore en idiot som inte borde få leva...
Sen var vi på banken å beställde ett nytt kort åt mig eftersom min käre make tyckte det var en bra ide att ha mitt gamla med på sitt jobb, där de blir avmagnetiserade.... Han lämnade sitt eget hemma just pga det, men mitt tog han med.... röv ;)
Vi passade åxå på att gå in på Exit, eller Name It som det tydligen heter nu, å handla lite för ett av presenkorten Cornelia fick på namngivningen. Köpte ett galonställ fodrat med fleece, och en mössa till. Det ska användas när hon börjar på dagis, det ska även inhandlas vanligt regnställ, 2 vinteroveraller och en fleece att ha i vagnen på utevilan. Stövlar och kängor och vantar mm måste handlas, vet inte riktigt hur vi ska ha råd. Men det är ju ett tag kvar så vi får handla lite då å då helt enkelt.
Galonisarna å mössan:

Byxorna är mer som överdragsbyxor, med förstärkning på rumpan å knäna. Jättefint, å verkar bra.
349 kr för både jacka å byxa, det var helt överkomligt pris tycker jag!

Ikväll har jag vart upp till Ridtravarnas paddock i Silje å tittat när Camilla red lektion med Storen.
Han är sååååå slö nu på sommaren, man kan tro att det är 2 olika hästar i en, för på vintern är han minsann så eldig å pigg så=)
Fick några fina bilder på ekipaget, å på vackren själv:

På väg till banan


Lite dimmigt eftersom han just snosat på linsen...=)


Camilla kämpar på, hejja!

Hundarna hade så mysigt så, Poppins brukar gå ner i ån å bada en stund, sen strosa lite innan hon går å lägger sig i bilen igen.... Där ligger hon å myser å spanar, knäppisen!
Piri däremot, fullt ös hela tiden minsann, gräva, springa, äta pinne, skälla, busa med poppins så gott det går, kissa, bajsa, kolla överallt....SUCK! Hade man hälften så mycket energi skulle man ju få massor gjort på nolltid =)

Strosa nosa hej hej!


skynda skynda!


Vad ska vi göra nu då??

Nu är Benny borta hos en kompis å tatuerar sig,  jag tror han bestämde sig för att skriva CORNELIA över magen med nån snygg stil. Det blir nog fint!
Jag ska skriva Cornelia på underarmen, med hennes fotavtryck och födelsedatum, får se när det blir, snaaaart hoppas jag!
Cornelia har somnat efter att ha fått på sig pydden och ätit sin flaska välling i sängen, så jag å vovvarna softar i soffan.
Passade på att ta mig en hårdbrödmacka med makrill på, gott!
Vi äter ju middag så tidigt nu på dagarna så man blir ju tokhungrig vid 20 tiden=)

Imorn kommer mormor på besök, det blir nog mycket uppskattat av lilltrollet kan jag tro, hon blir så lycklig när hon får va med mormor. Det vart iofs jag åxå när jag va liten å fick va med min mormor å morfar, dom är ju bäst helt enkelt!
På kvällen var det meningen att jag å Piri skulle utställningsträna, men då fick jag tag i veterinären till Storen å hon kommer då. Så benny var en pärla och ska åka med Piri istället=) Han som tycker det där är trams, fjanta runt i ring med hundarna så där.... hihi!
Skulle vilja se det faktiskt, kanske kan tvinga nån att fota....
Var tvungen att be Storens fd ägare Gunilla som är veterinär komma ner å kolla igenom honom då han inte är riktigt fräsch som sagt.
Hon trodde att det mkt väl kan var ålderskrämporna som börjar sätta in, så vi får se vad domen blir...=(

Nu ska jag hänga tvätt, men ha det så bra ikväll!




Förresten, vi bad spökena låta bli å greja med lamporna igårkväll, och låta Cornelia sova.
Tro på satan, det var inte en lampa som släcktes, och Conelia sov.....
Fundera på det ni!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0